BUITEN LEIDEN

Buiten Leiden zijn nog talrijke mogelijkheden.

Denk hierbij aan Den Haag, Delft, Amsterdam of Rotterdam.

Ook in deze steden neem ik u  graag mee voor een rondleiding. Zo heeft iedere stad weer zijn eigen charmes en leent zich juist meer voor een stadswandeling, een rondvaart,  een fietstocht of rondrit per touringcar.

Neem gerust contact op om u te helpen bij het samenstellen van een uniek dagje uit.

 

Touroperators

Zoekt u voor uw klant een freelance gids die van begin tot eind uw zorgvuldig samengestelde programma begeleidt? Dan ben ik graag die persoon voor u. Elke incentive reis is weer een fantastische uitdaging om te mogen verzorgen. Het is elke keer opnieuw leuk om gasten tijdens hun verblijf een boeiend inzicht in de Nederlandse cultuur, geschiedenis en het dagelijkse leven mee te geven.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, is een tour met Engels- of Duitstalige gasten, altijd weer een bijzondere belevenis. Het doel is om de gasten met een glimlach weer naar huis te laten gaan. Mooie ervaringen worden zo onvergetelijke herinneringen.

Voor tarieven graag contact opnemen met ‘Uw gids in Leiden’.

In overleg

In overleg

In overleg

Fietsen

Wandelen

Varen

Al vele jaren ben ik op pad als freelance gids. Dit avontuur begon met reisbegeleiding op rondreizen en standplaatsen in Europa. Uiteindelijk ben ik weer neergestreken in het prachtige Leiden, de stad van ontdekkingen.

Bedrijfsgegevens

Tel: +31 6 2260 87 58
Mail: info@uwgidsinleiden.nl
BTW-ID: NL001981546B94
KvK Den Haag: 28076348

Lid van de Nederlandse Gidsen Organisatie Guidor in Amsterdam. www.guidor.nl