Home

Op dit moment werken we aan een nieuwe website, tot dat moment kunt u nog op deze website terecht.

Is Leiden nog onbekend voor u? Of al bekend? Wandelend, varend of fietsend neem ik u & uw kleine gezelschap graag mee op een van de rondleidingen door de bijzonder stad Leiden.

Leiden heeft zo veel te bieden en te bekijken. Een stad van toen & nu met haar rijke historie, Universiteit, vele hofjes, idyllische plekjes, singels, grachten, historische weetjes en merkwaardige gebeurtenissen. Niet te vergeten de geboorte stad van de schilder Rembrandt van Rijn.
Al wandelend komt u langs vele mooie plekken in de levendige historische binnenstad. Onderweg vertel ik u graag meer over o.a de bijzondere gebouwen en de Leidse historie. Wellicht wilt u afsluiten met een drankje in één van de vele sfeervolle cafés en restaurants. Bij gezelschappen met een gelimiteerd aantal gasten komt de wandeling of fietstocht het meest tot zijn recht komt.

Leiden is ook schitterend vanaf het water. Heerlijk relaxed glijdt Leiden aan u voorbij. Zou krijgt u weer een andere belevening van de stad vanaf de prachtige Leidse grachten.

Wilt u wat meer zien in kortere tijd? Een prachtige duin-, kust-, polder- en meren gebied ligt op nabije afstand van Leiden. Kies dan voor de fiets.

Wandelend, per boot of per fiets. Of een combinatie? Ik denk graag mee bij de invulling van uw ontdekkingstocht door Leiden en haar gevarieerde omgeving niet ver van de kust.

En wat te denken van de ruime keuze aan musea die in Leiden te vinden is.

Neem gerust contact op en ik vertel u graag meer over Leiden. en haar vele mogelijkheden.

[i] Zittend op een drijvend Leids terras,
je zou toch willen dat het veel vaker zo was.
Windstil, rimpelloos water,
muurgedichten, de Korenbrug, het Stadhuis, zo een karakteristieke binnenstad.
Van toen en nu
bij "voor af en toe".

Graag heet ik u welkom.

Met vriendelijke groeten uit Leiden

Linda